Svårt att sova!

Att sova är nödvändigt. Det bara är så att vi behöver återhämtning. Ett fantastiskt tillstånd där både kropp och knopp får vila. Har vi tur kanske en viss restaurering sker. Ja, man blir då rätt lätt orolig när denna av naturen givna process krånglar. Jag sitter här för andra natten i rad och har vaknat efter ca 4 timmars sömn och kan INTE somna om.

Vad gör man?

Ja, jag gick upp, tände ljus, fixa kaffe och gott bröd. Varför ”bråka” och problemlösa, här har jag ett tillfälle att praktisera acceptans och lite medkänsla med mig själv.

En bild av det jag vilar blicken mot då och då, denne tidiga morgon.

image

Karin Ovefelt

Leg. Psykolog | Leg. Psykoterapeut | Handledarutbildad i KBT

Allt har ett slut

Idag lämnar jag. Vi lever bara i nuet, på ett sätt, men vi kan uppmärksamhets-mässigt vara någon annanstans. I minnen, i oro för vad som

Läs mer »

Rötter

Något som håller oss grundade, något som håller oss på plats när det stormar. Här på bilden är de synliga, men oftast är de väl

Läs mer »