Otroligt sugen på kalvlever!

Efter att ha kånkat och fixat hela dagen och endast fått i mig lite frukt och några mackor. Infann sig en hunger och ett otroligt sug efter kalvlever på Tennstopet.  Ibland är och blir längtan efter något väldigt tydligt. Jag tog kamera med mig och spatserade ut i Vasaparken denna gråmulna dag. Jag passerade isbanan där det var snudd på ståplats. Härligt att se dem alla försöka få till några skär i trängseln. Uppe i hörnet på bilden ser ni Tennstopets röda neonskyltar lysa upp. Ja, inte kunde jag låta bli att följa impulsen som slagit rot. I matsalen med vit duk, lugn atmosfär, trevlig servering och utsökt kalvlever samt ett glas Zanfindel är njutningsnivån på topp.

DSCN0051

2014 ska bli ett år där jag unnar mig att njuta av det som dyker upp och ibland unna mig det jag kan, samt då och då stå emot när det är bäst att göra så.

 

Karin Ovefelt

Leg. Psykolog | Leg. Psykoterapeut | Handledarutbildad i KBT

Allt har ett slut

Idag lämnar jag. Vi lever bara i nuet, på ett sätt, men vi kan uppmärksamhets-mässigt vara någon annanstans. I minnen, i oro för vad som

Läs mer »

Rötter

Något som håller oss grundade, något som håller oss på plats när det stormar. Här på bilden är de synliga, men oftast är de väl

Läs mer »