En viktig person!

DSCN0022Den här lilla damen är en viktig person i mitt liv. De korta stunder när jag får vara en del av hennes framfart är värdefulla. Jag är nu för tiden, mer medveten och mer närvarande i mötet, än vad jag tidigare varit i mitt liv. Ibland blir jag ledsen över det som varit,  då jag vet att jag missat massor av värde. När ”ordmaskinen” fått fatt i något och surrat på högvarv. Nu däremot griper en härlig glädje tag i mig när jag får uppleva livets dans med den livfulla damen.

Det är intressant med möten. Både när de blir bra och fungerar men även när de inte blir så bra och då inte fungerar. Vad händer där och då? Det finns alltid något att lära, eller ibland att acceptera.

Karin Ovefelt

Leg. Psykolog | Leg. Psykoterapeut | Handledarutbildad i KBT

Allt har ett slut

Idag lämnar jag. Vi lever bara i nuet, på ett sätt, men vi kan uppmärksamhets-mässigt vara någon annanstans. I minnen, i oro för vad som

Läs mer »

Rötter

Något som håller oss grundade, något som håller oss på plats när det stormar. Här på bilden är de synliga, men oftast är de väl

Läs mer »