Off I go…

Inom mig finns en konflikt. Det är skarpt läge i klimatfrågan, jag tvivlar inte att så är fallet, OCH jag åker iväg på en lång resa. För mig får det lov att vara både ock, just nu. Jag får ta en fight inom mig och se vad som är vist att göra denna gång.

Jag ska besöka den stad som formade mig som 13 åring fram till 15, viktig år. En sista resa till landet där på andra sidan innan jag släpper tanken, längtan efter en minneskavalkad. Skoluniformen har hängt där hemma i hallen för att väcka gamla, slumrade minnen. Återresan har börjat!

Karin Ovefelt

Leg. Psykolog | Leg. Psykoterapeut | Handledarutbildad i KBT

Allt har ett slut

Idag lämnar jag. Vi lever bara i nuet, på ett sätt, men vi kan uppmärksamhets-mässigt vara någon annanstans. I minnen, i oro för vad som

Läs mer »

Rötter

Något som håller oss grundade, något som håller oss på plats när det stormar. Här på bilden är de synliga, men oftast är de väl

Läs mer »