Min nya kompis Greta

FullSizeRender(1)Vill man vara i centrum, gäller det att ta plats. Behöver man uppmärksamhet kan man signalera det tydligt. Min nya kompis Greta lär mig massor. Hon är försiktig och smidig samtidigt som hon är nyfiken och kelig. En himla trevlig kombination.

Jag har alltid trott att jag är en hundmänniska. Dels för jag haft hund, dels för jag trott mig förstå dem. Och nu håller jag på att lära mig kattspråket. Det går fantastiskt bra, får jag lov att säga. Greta formar mig med sitt försiktiga kattspråk och jag trivs väldigt bra med hennes härliga närvaro, här hemma.

 

Karin Ovefelt

Leg. Psykolog | Leg. Psykoterapeut | Handledarutbildad i KBT

Allt har ett slut

Idag lämnar jag. Vi lever bara i nuet, på ett sätt, men vi kan uppmärksamhets-mässigt vara någon annanstans. I minnen, i oro för vad som

Läs mer »

Rötter

Något som håller oss grundade, något som håller oss på plats när det stormar. Här på bilden är de synliga, men oftast är de väl

Läs mer »