Börja om på nytt!

Det är något med att komma upp på banan igen efter att man ”trillat” eller kommit av sig av någon anledning. Flera utav oss kan känna igen de två lägena ON eller OFF. Vi har flyt, vi är disiplinerade och vi blir kanske förstärkta när vi befinner oss i ett ON läge. Sen krånglar livet till det, eller vi tappar fokus, motivation, ja något händer som kullkastar det vi höll på med. Vi blir ”liggande”, kommer inte upp igen utan gömmer oss i ett OFF läge. Där är det skönt att vara en stund men risken är att det blir ett undvikande från att gå vidare, utvecklas, lära sig och erövra det som var viktigt för mig. Där kommer det jag behöver hjälpa mig själv till: upp på banan igen, ja, börja om på nytt!

Där är jag nu vad gäller min hemsida, som är nydesignad och där jag ska försöka reflektera mer frekvent än vad jag gjort på sistonde.

Så här börjar ett nytt ON läge vad gäller mitt reflekterande här ute!

Karin Ovefelt

Leg. Psykolog | Leg. Psykoterapeut | Handledarutbildad i KBT

Allt har ett slut

Idag lämnar jag. Vi lever bara i nuet, på ett sätt, men vi kan uppmärksamhets-mässigt vara någon annanstans. I minnen, i oro för vad som

Läs mer »

Rötter

Något som håller oss grundade, något som håller oss på plats när det stormar. Här på bilden är de synliga, men oftast är de väl

Läs mer »